Silmu

Tilitoimistopalvelut pienelle, aloittavalle tai startup-yritykselle

Silmu-tilitoimistopalvelumme ovat oikea ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa oikea-aikaisuuden ja seurattavuuden kautta liiketoimintahyötyjä tilitoimistopalveluista. Palvelu sopii niin toimivalle pk-yritykselle kuin aloittelevalle tai startup-yritykselle, joka haluaa modernit toimintatavat, mutta ei maksaa turhasta.

Oikea-aikaisuutta liiketoimintaan

Kirjanpidon tuottama informaatio on tärkeää liiketoiminnan ohjaamiselle. Jotta siitä saadaan hyötyä, sen pitää olla riittävän oikea-aikaista. Silmu-palvelussa rakennamme yhdessä kanssasi tilitoimistopalvelusi niin, että tuotamme riittävän oikea-aikaista, luotettavaa ja sinulle ja sidosryhmillesi tärkeää tietoa yrityksesi toiminnan tueksi. Tueksesi saat yritysneuvojaksesi oman asiakasvastaavan, joka tuntee yrityksesi taloushallinnon.

Palveluun sisältyy myös oikea-aikaiset viranomaisilmoitukset. Seuraamme myös ennakkoverotilannetta, jotta maksusi verottajalle pysyvät sovitun kokoisina.

Joustavuutta rutiineihin

Sähköisten taloushallintoratkaisujemme avulla rutiinit tilitoimiston kanssa tehostuvat merkittävästi. Voit tarvittaessa lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja. Työläiden matkalaskujen hallinnointi helpottuu. Avisor-ohjelmistomme käsittää myös pankkitoiminnot ja laskutusohjelman.

Liiketoiminnan tuki

Tarjoamme myös neuvontapalveluita, joiden avulla voit kehittää haluamaasi painopistettä liiketoiminnassasi. Tutustu Sparraus-palveluihimme.

Silmu aloittavalle tai startup-yritykselle

Tule keskustelemaan meille ennen yritystoimintasi aloittamista, neuvomme sinua oikean yhtiömuodon valinnassa ja tuemme perustamisvaiheen läpi. Mikäli yrityksesi on luonteeltaan voimakkaasti rahoitettu ns. startup-yhtiö, tuemme yhtiörakenteen ja taseen suunnittelussa. Mitoitetaan tilitoimistopalvelut niin, että ne sopivat kulloiseenkin liiketoiminnan volyymiin ja skaalautuvat tarvittaessa.

Pientä ja alkavaa yritystä tukevat tarvittaessa laajat neuvontapalvelumme, katso lisää Sparrauksesta.

Verso

Tarvitsetko vielä kattavammat palvelut?

Lue lisää

Vertaa

Vertaile palveluitamme

Lue lisää

Sparraus

Tutustu sparrauspalveluihimme

Lue lisää

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

 1. *) Vaadittu tieto
 2. Yritys(*)
  Vaadittu tieto
 3. Nimi(*)
  Vaadittu tieto
 4. Sähköposti(*)
  Syötä sähköpostiosoite oikein
 5. Puhelinnumero
  Invalid Input
 6. Viesti(*)
  Mitä asiasi koskee?