SILMU

Pienelle tai aloittavalle yritykselle

Silmu-tilitoimistopalvelumme on oikea ratkaisu asiakkaalle, joka haluaa oikea-aikaisuuden ja seurattavuuden kautta liiketoimintahyötyjä sähköisistä taloushallinnon työkaluistamme. Palvelukokonaisuus sopii esimerkiksi jo toimivalle pk-yritykselle, aloittavalle yritykselle tai startup-yritykselle, joka haluaa modernit toimintatavat, mutta ei halua maksaa turhasta.

Oikea-aikaisuutta liiketoimintaan

Taloushallinnon tuottama informaatio on tärkeää liiketoiminnan ohjaamisessa. Jotta taloushallinnon tuottamasta informaatiosta saadaan hyötyä, sen pitää olla riittävän oikea-aikaista. Silmu-palvelussa rakennamme yhdessä kanssasi taloushallintosi niin, että tuotamme oikea-aikaista, luotettavaa ja sinulle tärkeää tietoa yrityksesi toiminnan tueksi. Tueksesi saat oman taloushallinnon asiantuntijan, joka tuntee yrityksesi taloushallinnon ja toimii toimintasi tukena. Sähköisten taloushallintoratkaisujemme avulla rutiinit tilitoimiston kanssa tehostuvat merkittävästi.

Tule keskustelemaan meidän kanssamme ennen yritystoimintasi aloittamista, niin neuvomme sinua oikean yhtiömuodon valinnassa ja tuemme perustamisvaiheen läpi. Mikäli yrityksesi on luonteeltaan voimakkaasti rahoitettu ns. startup-yhtiö, tuemme yhtiörakenteen ja taseen suunnittelussa. Mitoitamme tilitoimistopalvelumme aina niin, että ne sopivat kulloiseenkin liiketoiminnan volyymiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Silmu-palvelukokonaisuus sisältää:

  • Yrityksen perustaminen
  • Kirjanpito
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitus
  • Muut lakisääteiset ilmoitukset

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä

Voit valita yhden tai useampia vaihtoehtoja