Verso

Tilitoimistopalvelut kasvavalle ja toimintaansa kehittävälle yritykselle

Verso-palvelun keskiössä on oikea-aikainen tieto yrityksen johdon käyttöön. Verso-palvelumme soveltuvat yritykselle, joka haluaa perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi ulkoistaa tiettyjä rutiineita. Verso sopii myös erityisesti kasvuyritykselle, joka tarvitsee joustavan tilitoimistokumppanin tukemaan ja skaalautumaan kasvussa.

Oikea-aikainen tieto päätöksentekoon

Verso-palvelu rakennetaan asiakkaan kanssa yhdessä niin, että asiakasyrityksen johdolla on koko ajan ajantasainen tieto talousasioista. Hoidamme sovitut rutiinit, esimerkiksi kirjanpidon, kausiveroasiat ja palkanlaskennan vapauttaen yrityksen oman henkilökunnan keskittymään liiketoimintaan. Asiakkaalla on Tili-Koivulla oma asiakasvastaava, joka tuntee yrityksen toiminnan. Sovittujen raportointipalvelujen ja sähköisen taloushallinnon avulla johdolla on koko ajan tuntuma, miltä liiketoiminta näyttää talouslukujen valossa. Taloustiedot ovat käytettävissä paikasta ja ajasta riippumatta.

Liiketoiminnan kehittäminen

Keskeisenä ideana Versossa on liiketoimintaa tukevan informaation tuottaminen. Versossa sovitaan haluttu määrä asiakkaan ja tilitoimiston välisiä tapaamista, joissa pohditaan asiakkaan liiketoimintaa.  Syvennämme yrityksen osaamista siinä, miten talousinformaatiota voidaan käyttää tehokkaammin hyväksi, esimerkiksi kassavirtalaskelmia.

Palvelemme satoja asiakkaita eri toimialoilla. Haluamme tarjota pitkän kokemuksemme käyttöösi. Verso-palvelut sovitaan erikseen asiakkaan tarpeen mukaan, jota yrityksen kasvaessa tai toimintatapojen muuttuessa voidaan muokata vaivattomasti. Ota yhteyttä, keskustellaan tarpeistanne lisää.

Tutustu myös liiketoiminnan kehityspalveluihimme.

Vertaa

Vertaile palveluitamme

Lue lisää

Sparraus

Tutustu sparrauspalveluihimme

Lue lisää

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

 1. *) Vaadittu tieto
 2. Yritys(*)
  Vaadittu tieto
 3. Nimi(*)
  Vaadittu tieto
 4. Sähköposti(*)
  Syötä sähköpostiosoite oikein
 5. Puhelinnumero
  Invalid Input
 6. Viesti(*)
  Mitä asiasi koskee?