Yleinen

Tili-Koivu Oy ja Aallon Group Oyj yhdistyvät

By 1 kesäkuun, 2020 No Comments

Hyvät asiakkaat

Aallon Turku Oy ja Tili-Koivu Oy sekä Tilinova Oy ovat allekirjoittaneet 1.6.2020 kauppasopimuksen, jonka mukaisesti Tili-Koivu Oy:n ja sen tytäryhtiön Tilinova Oy:n liiketoiminnat siirtyvät Aallon Turku Oy:n sateenvarjon alle.  Kaikki Tili-Koivu Oy:n ja Tilinova Oy:n palveluksessa olleet työntekijät ja avainhenkilöt jatkavat uuden yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Aallon Group Oyj:n strategiana on tarjota asiakkailleen huolehtivaa ja laadukasta henkilökohtaista asiantuntijapalvelua. Aallon Group Oyj:n Länsi-Suomen aluejohtaja Aki Korkka: ”Meille alueellinen ja kasvollinen palvelu ovat erittäin tärkeitä. Tämän vuoksi on upeaa saada kanssamme samanhenkisesti pitkään ja menestyksekkäästi asiakkaitaan alueella palvelleet Tili-Koivun ja Tilinovan väki mukaan joukkoomme.”

Tili-Koivu Oy:n toimitusjohtaja Toni Koivu: ”Pitkät perinteet ja samankaltaiset arvot ovat luoneet vahvan pohjan yhteiselle tulevaisuudelle. Voimavarojen yhdistäminen luo mahdollisuuksia paikallisesti palvella asiakkaitamme edelleen omana tilitoimistona. Kasvollisuus ja osaaminen ovat vahvuutemme jatkossakin.”

Tili-Koivu Oy:n ja Tilinova Oy:n avainhenkilöt ja henkilöstö jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Palvelemme jatkossakin Linnankadulla, samoilla kasvoilla ja samoilla tavoilla.

 

Yhteistyöterveisin

Toni Koivu          Teija Neuvonen          Irina Kalleinen          Aki Korkka          Leena Kantola

Leave a Reply