Tili-Koivu 50 vuottaTili-Koivu Oy on perinteikäs turkulainen tilitoimisto. Olemme toimineet jo lähes 50 vuotta palvellen asiakkaitamme nykyaikaisilla tilitoimisto- ja taloushallintopalveluilla ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Toimimme aktiivisesti niin aloittavien kuin toimintansa vakiinnuttaneiden pienten ja keskisuurten yritysten kanssa.

Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi olemme erikoistuneet palvelemaan ja neuvomaan asiakkaitamme laajalla taloushallinnon, yrityskehityksen ja neuvontapalvelujen tarjonnalla yhteistyössä valikoitujen palveluntarjoajien kanssa. Tuemme yrityksesi liiketoimintaa kaikissa tilanteissa. Tutustu lisää tilitoimistopalveluihimme ja liiketoiminnan kehityspalveluihimme.

Tili-Koivu Oy on myös Procountorin Sertifoitu tilitoimistopartneri. Kuulumme myös perheyritysten liittoon.

Pitkä kokemus

Tili-Koivu kuuluu Perheyritysten liittoon 1.1.1968 Tauno Koivu jatkoi Tilitoimisto K. Saarinen nimellä lankonsa Keijo Saarisen v. 1945 aloittamaa kirjanpito- ja lakitoimistoa. Toimisto sijaitsi Turussa Yliopistonkatu 10:ssä, jossa tilitoimisto toimi aina 1990-luvulle asti. Turun talousalue oli 1960- ja 70-lukujen taitteessa voimakkaassa kasvuvaiheessa mm. aktiivisen telakkatoiminnan, rakennustoiminnan ja metalliteollisuuden myötä.

Tauno Koivun tavoitteena oli alusta asti palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti siten, että asiakassuhteet ovat luottamuksellisia. Tätä ajatusta Tili-Koivu Oy on pitänyt johtotähtenä erilaisissa ajan tuomissa haasteissa. Siitä osoituksena osa asiakkaistamme toimii jo vähintään toisessa polvessa ja ovat edelleen asiakkaitamme. 

1980-luvulla alkoi voimakas IT:n merkityksen kasvaminen. Taloushallinto muuttui nopeasti atk- pohjaiseksi ja tilikirjojen tilalle tuli atk- lomakkeita. Tauno Koivu muutti yrityksensä kommandiittiyhtiöksi vuonna 1984.

Perustajan lapset, Teija Neuvonen ja Toni Koivu, ovat tulleet yhtiön palvelukseen 1978 ja 1985.

1990- luvulla toiminnan rinnalle perustettiin Tili-Koivu Oy, johon sittemmin sulautettiin 2000-luvulla Tilitoimisto Tauno Koivu Ky.

Erilaisia Taloushallinnon IT-pohjaisia ratkaisuja syntyi 1990- ja 2000- lukujen taitteessa runsaasti. Sähköinen taloushallinto nosti päätään. Tili-Koivu Oy otti jo varhain sähköisen taloushallinnon osaksi palveluvalikoimaansa.

Sähköisen taloushallinnon myötä palveluvalikoimamme on laajentunut vastaamaan nykyajan haasteita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee tänä päivänä yhä enemmän asiakkaitamme yrityskehityksen, suunnittelun, raportoinnin ja neuvontapalveluiden saralla.

Avisor-ohjelmisto

Tilitoimisto Aarnio Oy ja Tili-Koivu Oy solmivat 2015 laajan yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on resurssien ja osaamisen tehokas hyödyntäminen. Yhtiöt kehittävät ja markkinoivat yhteisesti Avisor taloushallinto-ohjelmistoa. Päämääränä on asiakkaan taloushallinnon yksinkertaistaminen ja päällekkäisyyksien poistaminen.

Avisor on helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu, eikä vaadi minkäänlaista koulutusta tai mittavia investointeja. Lue Avisorista lisää.

Tili-Koivu Oy ja Oy Tilinova Leena Kantola Ab yhdistävät voimavaransa

Tili-Koivu Oy ja Oy Tilinova Leena Kantola Ab ovat sopineet yritysjärjestelyistä siten, että Oy Tilinova Leena Kantola Ab:n liiketoiminta siirtyy uudelle Tilinova Oy:lle 1.7.2018. Leena Kantola ja Tili-Koivu Oy toimivat uudessa Tilinova Oy:ssä osakkaina. Lisätietoa tästä.

Kumppani yrityksesi elinkaarella

Jos haluat tilitoimiston, joka tarjoaa modernit palvelut ja tukee liiketoimintaasi sen eri vaiheissa, ota yhteyttä Tili-Koivuun!

Ota yhteyttä tai kysy tarjous

 1. *) Vaadittu tieto
 2. Yritys(*)
  Vaadittu tieto
 3. Nimi(*)
  Vaadittu tieto
 4. Sähköposti(*)
  Syötä sähköpostiosoite oikein
 5. Puhelinnumero
  Invalid Input
 6. Viesti(*)
  Mitä asiasi koskee?